+420 567 771 111  |  info@gls-czech.com

+420 567 771 111  info@gls-czech.com

+420 567 771 111  info@gls-czech.com

GLS dokončuje rozšíření centrálního HUBu v Jihlavě a hledá nové kolegy

Moderní třídící centrum v Jihlavě je místem, kde se potkávají balíky nejen z České republiky, ale i z těch nejvzdálenějších částí Evropy. Aby byly zásilky doručeny svým majitelům, musí být nejdříve precizně roztříděny a nasměrovány na další přepravní uzly nebo doručovací depa. K tomu slouží nejen kvalitní třídící technologie, ale i tým sehraných pracovníků, kteří od šesti hodin večer do dvou hodin ráno třídí zásilky.

Přesně na tuto pozici aktuálně hledáme nové kolegy! Dobrá fyzička a zkušenosti s hraním hry Tetris jsou při práci u nás velkou výhodou. Garantujeme volné víkendy a poskytujeme celou řadu firemních benefitů. Navíc kdo může říct, že chodí do posilovny, ve které dostává zaplaceno?

Chcete vědět víc? Podívejte se na www.gls-czech.com/kariera

Ozvěte se, nebo doporučte známého na náš email: hr@gls-czech.com

GLS dokončuje rozšíření centrálního HUBu v Jihlavě a hledá nové kolegy

Kategorie:

GLS dokončuje rozšíření centrálního HUBu v Jihlavě a hledá nové kolegy

Moderní třídící centrum v Jihlavě je místem, kde se potkávají balíky nejen z České republiky, ale i z těch nejvzdálenějších částí Evropy. Aby byly zásilky doručeny svým majitelům, musí být nejdříve precizně roztříděny a nasměrovány na další přepravní uzly nebo doručovací depa. K tomu slouží nejen kvalitní třídící technologie, ale i tým sehraných pracovníků, kteří od šesti hodin večer do dvou hodin ráno třídí zásilky. Přesně na tuto pozici aktuálně hledáme nové kolegy! Dobrá fyzička a zkušenosti s hraním hry Tetris jsou při práci u nás velkou výhodou. Garantujeme volné víkendy a poskytujeme celou řadu firemních benefitů. Navíc kdo může říct, že chodí do posilovny, ve které dostává zaplaceno? Chcete vědět víc? Podívejte se na www.gls-czech.com/kariera Ozvěte se, nebo doporučte známého na náš email: hr@gls-czech.com